BurstnerVoor heel veel vakantie plezier!

image

Info

De 3 a 4 persoons camper heeft een ruim queensbed achter in de camper,  de dinette, kan omgebouwd worden tot een bed die geschikt is voor 1 volwassen persoon of 2 kinderen, verder heeft de camper 2  draaibare stoelen waar u heerlijk ontspannen kunt zitten.

De camper is voorzien van tv dvd combinatie. en automatische schotel maar heeft geen canal digital kaart  Een ruime hoekkeuken met 3 pits gaskomfoor met  warm en koud water mengkraan.

Volledige inventaris is aanwezig voor minimaal 4 personen en een zeer ruime koelkast met groot vriesvak. En een bak oventje om bv verse broodjes te bakken 

Voor buiten is een complete tuinset aanwezig voor 4 personen om buiten te kunnen zitten onder de ruime uitdraaibare luifel. Voor 2 fietsen zit er een fietsenrek achter op de camper. Er is een ruime opbergmogelijkheid achter in de camper. Gasflessen en toiletvloeistof zijn aanwezig.

De camper is voorzien van een trekhaak.

Kortom uw kleding en linnengoed in pakken en uw vakantie kan beginnen!

Prijzen

De prijs van deze camper is in het hoogseizoen de maanden Juli en Augustus € 975,- per week. In het laagseizoen vanaf € 600,- per week. Midden seizoen mei juni september vanaf € 725,- per week

In de herfstvakantie € 750,- per week. 

U kunt de campers ook voor enkele dagen huren tegen dagtarief van € 90,- tot € 145,- per dag afhankelijk van de periode.

Afwijkende verhuur periodes is in overleg mogelijk. Bel of mail voor uw exacte prijs