Dethleffs Just 90Voor heel veel vakantie plezier!

 image

Info

DEZE CAMPER WORDT VERVANGEN UN 20121DOOR EEN NIEUWE MET 9 TRAPS AUTOMAAT 

 

De 5 persoon camper heeft een queens-bed achterin de camper,  en een electrisch hef bed  boven de dinette, verder heeft de camper 2 zogenaamde pilootstoelen waar u heerlijk ontspannen kunt zitten.

De camper heeft een sterke 140 Pk motor met automatische transmissie. Een ruime hoekkeuken met 3 pits gaskomfoor met een warm en koud water mengkraan.

Volledig inventaris is aanwezig voor minimaal 5 personen en een zeer ruime koelkast met groot vriesvak.

Voor buiten is ook een complete tuin-set aanwezig voor 5 personen om ook even heerlijk lekker buiten te kunnen zitten onder de ruime uitdraaibare luifel. Voor enkele fietsen zit er ook een fietsenrek achter op de camper en in de ruime garage kunt u eventueel ook nog twee fietsen stallen. Gasflessen en toiletvloeistof is ook aanwezig.

Kortom uw kleding en linnengoed in pakken en uw vakantie kan beginnen!

Prijzen

De prijzen van de campers zijn in het hoogseizoen de maanden Juli en Augustus €1125,- per week. In het laagseizoen vanaf €725,- per week. Midden seizoen (Mei, Juni, September) vanaf €850.- per week

In de herfstvakantie € 875,- per week. 

U kunt de campers ook voor enkele dagen huren tegen dagtarief vanaf € 90,- tot € 155,- per dag afhankelijk van de periode.

Afwijkende verhuur periodes is in overleg mogelijk. Bel of mail voor uw exacte prijs. 

 

 

ozio_gallery_nano