ChaletVan alle gemakken voorzien

Info

Het chalet staat op vakantiepark "De Kleine Belties" in Hardenberg, plaats nr. 150 en is geschikt voor maximaal 6 personen inclusief dekbedden en kussens. U dient zelf bed en bad linnen meenemen (verplicht gebruik) e.v.t. kunt u dit huren bij de receptie van de camping.

Het ruime chalet is verder van alle gemakken voorzien zoals: douche met was meubel. Losse wc ruimte , 3 slaapkamers: 1 twee persoon slaapkamer, 1 slaapkamer met 2 losse bedden en een slaapkamer met stapelbed, complete keuken met combi- magnetron met ovenfunctie, ruime koelkast met vriesvak en 4 pits gaskomfoor en vaatwasser en kast met wasmachine en inpandige berging

Het meubilair heeft prima zitcomfort. Buiten zijn er terras stoelen met tafel aanwezig. Een fraai aangelegde tuin met voldoende privacy.

Ook voor het winterseizoen te gebruiken.

Op de camping is een binnen zwembad en een buiten zwembad, een vis en zwemvijver gratis te gebruiken voor onze gasten. Een gezellig en sfeervol restaurant en een bruin café zijn aanwezig op het vakantiepark. In de vakantie perioden is een uitstekend animatieteam voor jong en oud. Verse warme en koude broodjes en andere levensmiddelen zijn verkrijgbaar op het vakantiepark.

Prijzen

Huurprijzen in overleg.

Te huur voor: weekend, week, midweek of enkele losse dagen is bij ons mogelijk vanaf € 50,- per nacht.

Hoogseizoen Juli en Augustus vanaf € 900,- exclusief overnachtingsgeld.

Voor langere periodes, vraag naar uw prijs 0628878543 of de telefoonnummers op onze site.

 

ozio_gallery_nano