ChaletVan alle gemakken voorzien

image

Info

Het chalet staat op vakantiepark de Kleine Belties in Hardenberg, plaats nr. 350 en is geschikt voor maximaal 5 personen incl. dekbedden en kussens (zelf bedlinnen meenemen).

Het ruime chalet is verder van alle gemakken voorzien zoals: douche met was meubel. Losse wc ruimte , 2 slaapkamers, 1 twee persoon slaapkamer, 1 slaapkamer met 2 losse bedden en een enkelbed kame, complete keuken met combi-magnetron met ovenfunctie, ruime koelkast met vriesvak en 4 pits gaskomfoor en vaatwasser. en kast met wasmachine 

Het meubilair heeft prima zitcomfort. Buiten zijn er terras stoelen met tafel aanwezig en een picknick tafel onder het overdekte terras met schuurtje en een keurig aangelegde tuin met voldoende privacy.

Ook voor het winterseizoen te gebruiken.

Op de camping is een binnen zwembad en een buiten zwembad, een vis en zwemvijver gratis te gebruiken voor onze gasten. Een gezellig en sfeervol restaurant en een bruin café zijn aanwezig op het vakantiepark. In de vakantie perioden is een uitstekend animatieteam voor jong en oud. Verse warme en koude broodjes en andere levensmiddelen zijn verkrijgbaar op het vakantiepark.

Prijzen

Huurprijzen in overleg.

Te huren voor weekend, week, midweek of enkele losse dagen is bij ons mogelijk vanaf € 40,- per nacht.

Hoogseizoen Juli en Augustus € 725,- excl. overnachtingsgeld.

Voor langere periodes, vraag naar uw prijs 0628878543 of de telefoon nrs. op onze site.

 

ozio_gallery_nano